Autor: Dnevnik

Novi Sad
07.02.2017.
07:34 > 09:02
U toku je priprema imovinsko-pravne dokumentacije i procena vrednosti imovine AD "Petar Drapšin" kako bi kapital preduzeća bio prodat.
  • Lili

    07.02.2017 14:37
    Nije još gotovo
    "Petar Drapšin" jeste bila uspešna firma, propala je kao politički plen, a 20 otpuštenih radnika 10 godina se bori sa institucijama. Još nije gotovo...
  • Dule

    07.02.2017 13:17
    Realno
    Dokle bajke o privredi grada od pre 30 godina. Čuje se jedna strana medalje - radilo toliko i toliko ljudi, ok; ali kakvi su bili bilansi stanja i bilansi uspeha . Koliko puta su preduzeća bila dotirana i koliko puta su obaveze po kreditima otpisane koliko se duga nagomilalo , po kojoj se ceni izvozilo tj. da li je bilo zarade prilikom izvoza ili se izvozilo ispod cene samo da bi se došlo do deviza koliko se dugo od proizvodnje eksera i vijaka moglo živeti da li su uvdili blagovremeno novi proizvodi i tehnologija itd... Na svetskom tržištu se pojavila Kina. Ne poričem da je privatizacija bila loša ali bi se isti to desilo i bez privatizacije kao sa Jugodentom.
  • kentaur

    07.02.2017 11:51
    није идеологија...
    ...нити великосрпство, већ ОБИЧАН ЛОПОВЛУК !!! Неумесне су примедбе о
    јогурт револуцуји и сличне. За лопове је ЗАТВОР и Т А Ч К А ! А и за судијје, разноразне
    агенције и политичаре који су се оглушили о пресуде највиших судова у Србији, јер
    је и то КРИВИЧНО ДЕЛО ! То зна и Тужилаштво и МОРАЛО је да покрене поступак
    по службеној дужности, а НИЈЕ ни по пријави. Питање је : ЗАШТО ?
  • jo

    07.02.2017 10:23
    Jogurt
    Pa popijte jedan jogurt svaki dan na sećanje kad ste jurcali u centar da rušite vlast da vam posao organizuje bracika,vučela i bratija.Umesto da ste radili za mašinama vi ste ganjali " oj srbijo iz tri dela ponovo ćeš biti cela ".Na tim ulicama tih dana ste i propali ali niko nije imao petlje da vam kaže posle su vam samo davali veštačko disanje još godinama i evo zarasli u korov,zardjali,propal.Prvo je na red došla Centroslavija sa izmišljenom aferom kukuruza a vi ste svi ostali ćutali jer ste konačno izborili svoj vekovni san da srbija bude cela.Tad vas bilo briga za 4500 ljudi i njihove porodice a posle ste jedna po jedna dolazili na red.Godinama unazad sam čitao kuknjave o gigantima a takve firme su mogle da opstanu samo u titovom sistemu i nigde drugde.Zato jogurt u šake i glavu u zid braćo " proleteri "
  • СРЕМАЦ

    07.02.2017 09:21
    КРИМИНАЛ
    Некада планирана и готово завршена индустријска зона у Новом Саду била је пример савремене организације и већини земаља данашње ЕУ.Дошле су неке луде године,кад та ЕУ "захтева" приватизацију, као један од услова уласка наше Државе у ту заједницу.Наравно одмах су се појавили већ "школовани бизнисмени" и овај посао ево готово довели до краја - пропасти свега чега су се ухватили.Нема више Новосадске млекаре,нема више Лимпродукта,АТП Војводине,Јужне Бачке,27 марта,Стандарда...Петра Драпшина,НИТ-а,Албуса...Да ли ће икад ико одговарати за пропаст једног града,који је некад био Град?
  • nss

    07.02.2017 09:20
    nss
    jel ostalo nesto da nije prodato i unisteno
  • ...

    07.02.2017 09:06
    Kao i sve do sada
    Dobro. A novci idu u Beograd?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna